Filteren op

  • € 250,00 - € 995,00

Portret schilderijen

Op zoek naar een Schilderij? Schilderijen koop je veilig, simpel en eenvoudig online bij girumuart.nl. Snelle levering!

Portret schilderijen

Er zijn 13 producten.

Item 1-12 van 13 in totaal item(s)

Actieve filters

Schilderij African Woman 90x70CM
search

Schilderij African Woman...

Prachtig origineel handgemaakt schilderij African Woman. Een bijzonder mooi kleurrijk portret dat in elk interieur een ware eye-catcher vormt. De kleuren blauw, zwart, groen en rood vormen samen een mooi geheel op een neutrale achtergrond. Dit portret heeft een warme uitstraling. Het schilderij bestaat uit vele lagen acrylverf. Opgebouwd vanaf een ruwe schets tot aan de finesse afwerking. Puur handwerk en gemaakt met alleen de beste materialen.

favorite_border
Prijs € 895,00
Schilderij Cat Eye woman 90x70CM
search

Schilderij Cat Eye woman...

Prachtig origineel handgemaakt schilderij. Formaat 90 x 70 cm. Het portret schilderij Cat Eye Woman zal een ware eye-catcher vormen in uw interieur. De felle kleuren vormen samen een mooi geheel tegenover de witte achtergrond. Dit portret heeft een elegante luxe uitstraling. Het schilderij bestaat uit lagen acrylverf. Opgebouwd vanaf een ruwe schets tot aan de finesse afwerking. Puur handwerk en gemaakt met alleen de beste materialen.

favorite_border
Prijs € 895,00
Schilderij Geisha 90x70CM
search

Schilderij Geisha 90x70CM

Een Prachtig Geisha portret met heel veel mooie details dat in elk interieur een ware eye-catcher vormt. De kleuren groen, zwart en rood vormen samen een mooi geheel tegenover de neutrale achtergrond. Dit portret heeft een elegante luxe uitstraling. Het schilderij bestaat uit vele lagen acrylverf. Opgebouwd vanaf een ruwe schets tot aan de finesse afwerking. Puur handwerk en gemaakt met alleen de beste materialen.

favorite_border
Prijs € 995,00
Schilderij Indian Warrior 90x70CM
search

Schilderij Indian Warrior...

Prachtig origineel handgemaakt schilderij van een Indian Warrior dat in elk stoer interieur. De kleuren rood, zwart, grijs en aarde tinten vormen samen een mooi geheel tegenover neutrale achtergrond. Dit portret heeft een stoere uitstraling. Het schilderij bestaat uit vele lagen acrylverf. Opgebouwd vanaf een ruwe schets tot aan de finesse afwerking. Puur handwerk en gemaakt met alleen de beste materialen.

favorite_border
Prijs € 895,00
Schilderij koningin Nefertiti 90x70CM
search

Schilderij koningin...

Dit kunstschilderij Nefertiti is handgeschilderd door de schilder van Girumu Art. Een bijzonder portret schilderij van koningin Nefertiti dat praktisch in elk interieur een ware eye-catcher vormt.

favorite_border
Prijs € 895,00
Schilderij Beautiful Woman 90x70CM
search

Schilderij Beautiful Woman...

Prachtig origineel handgemaakt modern schilderij van beautiful woman. Formaat 90 x 70 cm. Een bijzonder kleurrijk portret dat in elk interieur een ware eye-catcher vormt. De warme kleuren vormen samen een mooi geheel.

favorite_border
Prijs € 895,00
Schilderij Charlie Chaplin 40x120CM
search

Schilderij Charlie Chaplin...

Prachtig origineel handgemaakt schilderij van Charlie Chaplin. Een bijzonder portret waar men van kan genieten.

favorite_border
Prijs € 295,00
Schilderij Madonna 90X70CM
search

Schilderij Madonna 90X70CM

Prachtig origineel handgemaakt schilderij van Madonna op canvasdoek. Als ode aan haar muziek heb ik een schilderij van haar gemaakt.

favorite_border
Prijs € 895,00
schilderij-beautiful-arabic-woman-115x70cm
search

Schilderij Beautiful Arabic...

Prachtig en uniek schilderij Arabic Woman dat past bij diverse interieurstijlen. Een prachtig stukje moderne kunst op je muur dat je met zowel je Oosterse, landelijke als moderne inrichting kunt combineren.

favorite_border
Prijs € 895,00
Schilderij Clint Eastwood 90X70CM
search

Schilderij Clint Eastwood...

Prachtig en uniek schilderij van Clint Eastwood. Voor de liefhebber is dit schilderij een ware must-have.

favorite_border
Prijs € 895,00

My favorite products.

No favorite products have been determined just yet.

favorite_border 0